top of page
bodnica.jpg

Mazāk atkritumu

stāsti, pārdomas un idejas par dabai draudzīgu dzīvošanu

Sākums: Welcome
Sākums: Blog2

Zero Waste vēl pieejamāks: interneta veikala apskats

Kas ir viens no biežākajiem iemesliem, kāpēc, aptaujājot draugus un paziņas, cilvēki neiegādājas Zero Waste preces, kurām nav iepakojuma vai arī iepakojumi ir draudzīgāki dabai?


Pačukstēšu - tas ir arī viens no vairākiem svarīgiem iemesliem, kāpēc radās “Bodnīca”.

Atbilde:

Esošie Zero Waste veikali cilvēkiem ne vienmēr ir pa ceļam.


Kas ir saprotami - it īpaši, ja pārvietojies ar mašīnu, nebūtu prātīgi braukt desmitiem kilometru un vairot sastrēgumus, benzīna patēriņu, lai beigās iegādātos preces!


Tāpēc priecājamies, ka Miera ielas iedzīvotājiem “Bodnīca” ir pavērusi iespēju “būt pa ceļam” :)


Tai pat laikā, ko darīt, ja vēlies iegādāties dabai draudzīgas preces, taču vēl joprojām veikalu nav tuvumā?


Padomājot par ikvienu, kas vēlas iegādāties Zero Waste traukus, preces mājai, ķermeņa kopšanai un labsajūtai, radījām risinājumu - interneta veikalu.


Lielākā daļa “Bodnīcas” esošā sortimenta ir pieejama arī ar piegādi uz Tavu pilsētu, lai arī kurā Latvijas vai pasaules vietā atrastos!


Šajā blogā apskatīsim populārākās izvēles no jau esošajiem pircējiem, kā arī komplektus un piegādes iespējas, kas padarīs Tavu plānošanu, preču izvēli parocīgāku.


Kur atrodams “Bodnīcas” interneta veikals?



Ko tur var iegādāties?


Pašlaik, 2020.gada vasarā, “Bodnīcas” interneta veikalā pieejami:

  • trauki (ilgnoturīgas ūdens pudeles, kafijas un tējas krūzes līdzņemšanai),

  • preces mājas un trauku tīrīšanai,

  • matu, sejas, zobu, ķermeņa mazgāšanai, tīrīšanai, kopšanai un higiēnai,

  • preces mazuļiem,

  • preces intīmajai veselībai, kā arī

  • preces mājdzīvniekiem (šobrīd - mūsu mīļajiem suņiem).

Šīs preces kalpo ilgi, ir veidotas no dabai draudzīgiem materiāliem un, ja runā par ķermeņa kopšanas līdzekļiem, tie ir pieejami arī bez aromāta, kas patiks, piemēram, jutīgām ādām, bērniem ar alerģijām.


Iesaku iegādāties uzreiz visas preces, kuras Tev ir svarīgākās mājai un ķermenim - lai ietaupās laiks un materiāli piegādei (un arī Tavi līdzekļi, ja iemetīsi acis piegādes nosacījumos :) ).


Kādas ir iecienītākās preces?

  • Kā veikalā klātienē, tā uz vietas klienti ļoti iemīļojuši masāžas birstes. Gan ar kātu, gan bez kāta - ja Tev šāds pirkums ir aktuāls un redzi, ka Tev vajadzīgā birste ir e-veikalā, pasūti, kamēr ir :)



  • Runājot par birstēm, ļoti populāra ir arī šī trauku mazgājamā birste ar dižskābārža kātu. Tā der pannu, katlu beršanai, ar cietiem sariem. Ja meklē ilgnoturīgu, labu birsti, šis būs īstais pirkums.

  • No skaistumkopšanas, ķermeņa kopšanas precēm iecienītas ir jaunās Silmachy skūšanās ziepes (ja vēlies nomainīt plastmasas skuvekļus uz ilgnoturīgiem, reizē izdevīgi sanāk iegādāties arī to), kā arī ESTERE roku sviests ziepītes formā. Populāras ir visas 3 smaržas - liepziedu, citrona un mango.

  • Par ko vēl klienti ļoti priecājas un ņem nedomājot, jo kvalitāte šiem produktiem jau gadiem runā pati par sevi - Marseļas saimniecības ziepes un žults ziepes, kas ļoti labi iztīra pat spītīgākos traipus no drēbēm.


Tavam ērtumam - preču komplekti


Lai padarītu ērtāku Tavu iepirkšanos, esam apkopojuši jau gatavus preču komplektus. Tos arī vari izvēlēties kā dāvanu draugiem, ģimenes locekļiem, kuri pat dzīvo citā pilsētā! Piemēram:

  • Komplekts “Vīrišķīgais”. Aiztaupīs daudz raižu - ko īsti dāvināt vīrietim? Pašam vīrietim mēnešiem aiztaupīs nepieciešamību doties uz veikalu pēc higiēnai nepieciešamajām precēm. Tajā ir melns metāla skuveklis (Bambaw), skūšanās ziepes (Silmachy Remedies), šampūnziepes vīriešiem (Estere Nature cosmetics) un melna metāla kārbiņa (Redecker) glīti iesaiņoti kartona kastītē.


  • Komplekts “Masāža”. Tiem, kam patīk sevi dienas beigās vai sākumā palutināt, ieskaujot ar gardumgardu smaržu virpulī, šis būs īstais pirkums (arī dāvana!) Komplektā ir kafijas skrubjziepes, kakao krēmbumba (Estere nature cosmetics), ziepju maisiņš, sejas masāžas birste (Redecker) glīti iesaiņoti kartona kastītē.


  • Komplekts “Minimālists” Cilvēkiem ar jutīgu ādu vai vienkārši tiem, kuriem patīk “nekā lieka” stils bez liekiem aromātiem, kas novērtē klasiku un vienkāršības skaistumu. Šajā komplektā ir Minimālistu ziepes (Silmachy Remedies), Zobu pulveris ar mentolu celulozes iepakojumā (Monk Island), Balta zobu birste ar maigiem sariem (Humble Co) un Roots Naturālais deo-krēms (Zero Waste cosmetics) glīti iesaiņoti kartona kastītē.

Šis var būt fantastisks veids, kā nosūtīt patīkamu pārsteigumu draugiem, kam rūp daba un kas dzīvo citā pilsētā, pat, ja ciemos aizbraukt nevari. Kāds pārsteigums būs saņemt ziņu par pienākušu sūtījumu! :)


Piegādes iespējas


Visas preces, kuras iegādājies “Bodnīcas” Zero Waste interneta veikalā, vari saņemt:

  • Bezmaksas: Mūsu veikalā “Bodnīcā” Rīgā, Miera ielā 19 (laba iespēja, ja nevēlies tērēt laiku veikalā vai zini, ka pēc pāris dienām dosies gar šo rajonu un vari ieskriet precēm pakaļ). Pirkuma brīdī sadaļā ”Piegāde” to atradīsi, ritinot līdz pašai apakšai.

  • Bezmaksas pirkumiem virs 30 EUR: Ar piegādi “Omniva” pakomātos Latvijā. Pirkumiem zem 30 EUR piegādes maksa 3 EUR.

  • Ar piegādi uz jebkuru valsti (tur sazināsimies par labāko veidu individuāli).


Kā ar piegādi - cik ļoti tā ir Zero Waste?


Labs jautājums!

Ja sūtījums būs neliels, tas būs iepakots stingrā papīra maisā vai tūtā. Lielākie sūtījumi būs kastē.

Mēs cenšamies atkārtoti izmantot kastes, ar kurām mēs paši saņemam sūtījumus, tāpēc var gadīties, ka uz kastītes ir kādi firmu uzraksti vai kas cits, kas parāda, ka kastīte jau ir kādreiz izmantota kā sūtījuma iepakojums.

Par to neuztraucies, tas vienkārši ir apstiprinājums, ka esošie resursi tiek izmantoti dabai draudzīgā veidā :)

Arī ietinamais papīrs, kurā būs preces, lai tās nesistos viena pret otru, ir otrreiz izmantots, un noteikti aicinu Tevi izmantot šos iepakojumus citiem sūtījumiem vai mantu iepakošanai.

Neviena prece netiks ietīta plēvē.

Runājot par līmlentēm - kastu nostiprināšanai mēs izmantojam tikai papīra līmlenti. Kā redzi foto zemāk. Šāds iepakojums šodien devās pie pircēja :)

Ja nu tiešām kādu reizi gadās, ka sūtījumā preces būs īpaši trauslas vai šķīstošas, kur vajag plēvi, sazināsimies ar Tevi, lai izrunātu vislabāko risinājumu gan Tev, gan arī dabai.

Ja izvēlēsies saņemt preci uz vietas veikalā (Rīgā, Miera ielā 19), tā tiks ielikta kādā no papīra maisiņiem, kas tiek atnesti uz maiņas punktu, vai arī liels sūtījums tiks ielikts kastē.

Tā, lūk!

Ja Tev ir kādi jautājumi par precēm, interneta veikalu, droši jautā komentāros!

Vēlies uzzināt par citiem produktiem, kad tie parādās veikalā?

Seko "Bodnīcas" Facebook un Instagram jaunumiem!


734 views0 comments

Recent Posts

See All

Subscribe Form

Sākums: Subscribe
Sākums: Instagram
dose-juice-sTPy-oeA3h0-unsplash_edited.j
Sākums: Contact
bottom of page