top of page
bodnica.jpg

Mazāk atkritumu

stāsti, pārdomas un idejas par dabai draudzīgu dzīvošanu

Sākums: Welcome
Sākums: Blog2

Jaunumi "Bodnīcas" e-veikalā: ķermeņa, mājas kopšanai un pārtikas līdzņemšanai

Rūpējoties par Jūsu labsajūtu un ērtībām, papildinām internetveikalu ar aktuālām precēm.

Tās ērti varat pasūtīt uz jebkuru pilsētu Latvijā, kur vien ir Omniva pakomāti, kā arī uz jebkuru adresi ārpus Latvijas.


Kādas ir jaunākās e-veikalā pievienotās zero waste preces?


Apskatīsim vienuviet šīs dienas blogā!


Ūdens attīrīšanai



Noņem pilsētas ūdens garšas un smaržas, attīra no hlora, bagātina ar minerālvielām.

Lietošana ir ļoti vienkārša: ievietojiet ogles filtru savā ūdens pudelē vai karafē un piepildiet trauku ar ūdeni. Lietošanas kopējais ilgums 6 mēneši.


Līdzņemamām pusdienām, dzērienu pārvadāšanai


Nerūsējoša tērauda ūdens pudele, droša pret izlīšanu, 500ml. Bez BPA


Nerūsējoša tērauda termoss, kas glabās Jūsu dzērienu siltu līdz 12 stundām un aukstu līdz 24 stundām. Ērta mākslīgās ādas josla. Bez BPA.


Ietilpīga 900ml pusdienu kārba ēdiena līdzņemšanai. Korpuss izgatavots no nerūsējošā tērauda, bambusa vāciņu var izmantot arī kā griežamo dēlīti. Kārbiņai ir silikona josla papildus drošībai. Bez BPA


Ietilpīga pusdienu kārba, 1l. Ar papildus trauciņiem, kas ļaus atsevišķi pārnēsāt mērces, lai Jūsu ēdiens izskatītos skaisti pat pēc nešanas somā. 100% droša pret noplūdēm.

Pusdienu kārbā ir iekļauta dakšiņa. Var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā, sildīt mikroviļņu krāsnī un izmantot ēdiena saldēšanai.


Viegla borosilikāta stikla bļoda (tilpums 750ml) ar aizsargājošu koksnes šķiedras ietvaru, silikona vāku un nerūsējošā tērauda vāku. Droša pret noplūdēm.

Trauku bez tērauda vāka varat izmantot ēdiena sildīšanai mikroviļņu krāsnī. Stikla bļodu ar silikona vāku variet izmantot arī gatavošanai cepeškrāsnī.

Piemērota mazgāšanai trauku mazgājamā mašīnā.


Kurpju spodrumam


Kurpju birste ar maigiem zirga sariem. Ideāli piemērota kurpju pulēšanai. Koka pamatne no neapstrādāta dižskābarža, zirga sari (pieejamas birstes gan ar gaišiem, gan tumšiem sariem). Garums 12 cm.


Sausām, aukstuma ietekmētām rokām

Dziedējošs, mīkstinošs un mitrinošs balzams gan sieviešu, gan vīriešu rokām ar patīkamu smiltsērkšķu un citrusu smaržu. Izcili piemērots auksto ziemas mēnešu izraisītai sausai, sasprēgājušai un pat saplaisājušai ādai. Tā sastāvs ir bagātīgs ar eļļām, sviestiem un vaskiem, kas satur E, C, A un B grupas vitamīnus, kā arī daudzus mikroelementus, kas palīdz roku ādai atgūt dabisko mitruma daudzumu. Balzams nesatur ūdeni, tāpēc to var lietot tieši pirms došanās ārā aukstumā. Nesatur agresīvas ķīmiskas, kairinošas vielas.


Matu kopšanai


Piemērotas jutīgai galvas ādai. Nesatur SLS, SLES, Parabēnus, Piemērotas vegāniem (Nav testētas uz dzīvniekiem). Labi strādā arī cietā ūdenī. Šamūnziepju sastāvā ri Vitamīns B5 (Pantenols), Kakao Sviests, Saldo mandeļu eļļa, Salvijas ekstrakts.



Neuzkrītošs mango aromāts, papildus baro un nogludina matus. Īpaši piemērots sausu un bojātu matu īpašniekiem, bet derēs arī normāla matu tipa īpašniekiem. Sastāvā vērtīgā Argāna eļļa, kokosriekstu eļļa, kakao sviests, pantenols (B5 provitamīns), inulīns.



Piemērota vidēji gariem un gariem matiem. Vaskots dižskābarža korpuss, saru garums 22 cm


Dabiski sūkļi sejas un ķermeņa mazgāšanai


Konjaka sūklis ar alveju sejas mitrināšanai. Latvijā tas ir jaunums, taču Japānā to izmanto jau vairāk nekā 1500 gadus!

Konjac sūkli izgatavo no konjac auga saknēm (Amorphophallus konjac sakne), kas aug Āzijas kontinenta Tālajos Austrumos. Tas mitrina ādu un palīdz attīrīt seju no kosmētikas un netīrumiem. Dabiskās augu izcelsmes konjaka šķiedras veido sārmainu vidi, kas palīdz cīnīties ar akni. Var lietot kā bērni, tā arī pieaugušie. Sūkli ērti var pēc lietošanas izžāvēt, pakarinot aiz aukliņas.


Pieejams arī konjac sūklis sejai ar ogli tumšā krāsā, kas, atšķirībā no alvejas, veic ādai papildus vieglu pīlingu, kā arī konjac sūklis visam ķermenim.

Parocīgs sūklis ķermeņa mazgāšanai no sizāļa - auga, kura šķiedras darbojas kā dabisks ķermeņa pīlinga veicējs Jūsu mazgāšanās laikā.


Elegantai mājas uzkopšanai


Piemērots smalkām lietām: strausa spalvas ir īpaši vieglas, tāpēc tās ir īpaši labi piemērotas, lai notīrītu smalkus, nelielus priekšmetus, kuriem ir viegli apgāzties.

Lakots koka rokturis, strausa spalvas Pieejama divos izmēros - S (30 cm augstumā)

M (50 cm augstumā).

Kā vienmēr, virs 30 EUR pirkumiem piegāde būs bezmaksas. Visus piegādes noteikumus lasi šeit.

Apskati visu e-veikala klāstu šeit.


69 views0 comments

Recent Posts

See All

Subscribe Form

Sākums: Subscribe
Sākums: Instagram
dose-juice-sTPy-oeA3h0-unsplash_edited.j
Sākums: Contact
bottom of page